Η εταιρεία Ζήσιος αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 2001 από το Δημήτρη και τη Μαρία Ζήσιου.

Δραστηριοποιείται τόσο στο χώρο του επαγγελματικού όσο και του οικιακού εξοπλισμού και ειδών μαζικής εστίασης με προϊόντα άριστης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές στον τομέα της χονδρικής και της λιανικής πώλησης. 

Η επιχείρησή μας εξοπλίζει χώρους μαζικής εστίασης, όπως είναι εστιατόρια, καφετέριες,  fast food, αίθουσες συνεστιάσεων, catering, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, ξενοδοχεία, super market, κρεοπωλεία, κτλ.

Κύριο μέλημα της Ζήσιος αποτελεί η ικανοποίηση του πελάτη, η οποία επιτυγχάνεται με

  • τη διαρκή ενημέρωση του πελάτη
  • τη σωστή συνεργασία της εταιρείας με τους προμηθευτές 
  • τη τεράστια ποικιλία προϊόντων, ξεκινώντας από αναλώσιμο (τροφίμων και ποτών), ανοξείδωτες κατασκευές και μη, έως και μηχανήματα παντός τύπου (παγομηχανές, πλυντήρια, φούρνοι, κλπ) 

Φυσικά καταστήματα
Με δύο φυσικά καταστήματα, στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Χερσόνησο, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη. Δίνεται η δυνατότητα επιλογής για παραλαβή της παραγγελίας από τα φυσικά καταστήματα, αλλά και για αυθημερόν παράδοση στο χώρο σας (ισχύει για παραγγελίες εντός Ηρακλείου). 

Άμεση αποστολή
Κάθε παραγγελία επεξεργάζεται και εκτελείται άμεσα, σωστά και με ασφάλεια.

Χαμηλές τιμές και ειδικές προσφορές
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων άριστης ποιότητας με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, μπορούμε να σας παρέχουμε ειδικές προσφορές σε αναλώσιμα (για μεγάλη ποσότητα εμπορεύματος), καθώς κι αναλαμβάνουμε τυπώσεις με το λογότυπο της επιχείρησής σας σε χάρτινα και πλαστικά ποτήρια, αλλά και σε κουτιά συσκευασίας φαγητού.